Overraskede maskinforretninger står klar til at servicere

Lukning i Hjallerup kom overraskende for nærtliggende maskinforretninger, som står klar til at træde til.

Netop som det er blevet højsæson i landbruget holder en af landets største samling af værkstedsfolk, Hjallerup Maskinforretnings værksted og tilhørende forretning, lukket af uvisse grunde.

Agco har tirsdag opsagt aftalen med Hjallerup og i stedet peget på en række servicepartnere, som det umiddelbare sted at få udført sin service i stedet.

Hos Bejstrup ved Fjerritslev kommer udviklingen som lidt af en overraskelse.

Kim Kold Christiansen forklarer, at man er klar til at hjælpe.

”Jeg har da snakket med de første ti, som har ringet, og vi vil gerne hjælpe så godt, vi kan. Det hele er også meget nyt for os. Jeg ved ikke mere end andre, men vi hjælper da gerne i det omfang, vi kan”, siger han.

Hos Grønning Smede & Maskinforretning i Roslev, Salling er man også klar til at hjælpe. Hidtil har MF-folkene hos Grønning fået faktureret dele via Hjallerups konto, men nu er tingene omdirigeret.

”Det er helt nyt for os, men der er ikke noget problem i at hjælpe folk. De første har da også allerede ringet”, siger medindehaver Claus Marcussen.   

Et af de steder, hvor Hjallerup Maskinforretning i øjeblikket har lukket ned, er i Randers. Her har HC Petersen ved siden af Hjallerups afdeling oprettet maskinforretningen HCP Maskincenter i det tidligere Jysk Maskincenter, der tidligere servicerede netop MF.

Her oplyser daglig leder Ulrich Sommer, at man er klar til både at hjælpe landmænd og montører fra Hjallerup med at komme videre.

”Vi kan både tilbyde service her i området og længere nord på, hvor en af vores montører i forvejen kommer fra. Derudover er vi også interesseret i, hvis der er montører deroppefra, som vil køre ud fra af os af”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.