Prestigepris afslører nye traktormodeller

Til sensommeren afslører Fendt flere nye traktormodeller. Konkurrencen Tractor of the Year har dog allerede afsløret, at der vil være en ny Fendt 211 Vario med i flokken efter, at feltet til årets konkurrence nu er afsløret.

Fendts mindre traktormodel deltager nemlig i kategorien 'Best Utility'. I selve hovedkonkurrencen deltager også en ny Fendt 1167 Vario MT. 

Valtra er også med i 'Best Utility' med en model, som snart bliver afsløret. Her kan det fortælles, at Agcos finske traktorfabrik barsler med lancering senere på sommeren.

I sidste uge afslørede Massey Ferguson på en større online lancering deres nye 8S-serie. Den hopper også med det samme med i konkurrencen.

 

De er med i hovedkonkurrencen:

 

New Holland T6.160

 

Claas Axion 960 Cemos

 

Armatrac 1254 Lux CRD 4

 

Case IH Quadtrac 620

 

Kubota M 7173 KVT

 

Landini Serie 7 V Shift

 

 

Derudover deltager også Massey Ferguson 8S.265 og Fendt 1167 Vario MT, som er vist i starten af artiklen, i hovedkonkurrencen.

Sidste år blev Fendt's nye 942-model kåret til årets traktor. Bemærkelsesværdigt er det iøvrigt, at John Deere ikke er med i feltet, når årets traktor skal findes.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.