Se billederne: Traktorerne er for alvor kørt i marken

Dansk landbrug er i højeste aktivitet netop nu. Vi har fået billeder fra en masse markarbejde hos en lang række følgere af vores magasin TraktorTech.

Mens dele af det danske samfund er sat i stå, så bliver der mange steder arbejdet med fuld effekt i dansk landbrug. Den seneste uge er foråret for alvor brudt igennem og i takt med, at jorderne bliver til at køre på, så er traktorerne også kommet ud på markerne.

Vi bad forleden følgere af TraktorTech på Facebook sende billeder ind fra deres arbejde her og nu. Det fik vi overvældende respons på, og kan hermed sende nogle udvalgte billeder videre her.


Rasmus Trads Møller har søndag aften indsendt et billede fra snart veludført såarbejde på jorder mellem Viborg og Holstebro. Tre hektar mere og så er de færdige, skriver han. 

 


Thomas Friis er i gang med foråretsarbejdet og spredning af kalk ved Brande.


Her er der Anders Heick, der har sendt billede ind fra gyllekørsel ved Hejnsvig med en Case IH Magnum 260 CVX og Samson gyllevogn model PG 20.


Også fra Hejnsvig er Filip Peter Møberg i gang med pløjning med en John Deere 6155R og en fem-furet Kverneland.


Rasmus Revsgaard Tang fortæller, at de også så småt er kørt i marken i Salling. 


Søren Brandt Karlsen beretter også om aktivitet og "gyllevejr" fra Roslev ved Viborg.

Her er det Martin Lund Christensen, der i de seneste dage har været i gang med at pløje efter gyllenedfældning på markerne omkring Ravnstrup ved Viborg.


Kristian Scherphof sendte det her billede for et par dage siden fra pløjningen på Lundø nær Skive med en Case Maxxum 145, der trækker en Kuhn Multi-Master 122.


Anton Berg har på det seneste været godt beskæftiget med at køre gylle på Østfyn for BSN Agro.

Er du også i gang i marken? Fortæl os gerne, hvordan det går enten via TraktorTechs Facebook-side eller send en mail med billeder og tekst, om hvad du kører med og hvordan det går til cjj@landbrugsavisen.dk.  

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.