Se rundballepresseren der skal give Fendt nyt håb på danske marker

Fendt er nu klar med presseren, der også kan tilbyde wrapper på nogle af modellerne. Endelig lyder det fra Fendt i Danmark.

Fendt sælgerne har fået stillet et nyt argument til rådighed til den nye sæson:

Nu kan du også købe en rundballepresser fra Fendt med mulighed for wrapper.

Det står klart efter, at Fendt i går introducerede den nye Rotana, som både kan fås med eller en uden wrapper på et stort pressemøde i tyske Wadenbruun.


Fendt Rotana 160 med variabelt kammer. Pressefoto.

Her til formiddag kan primært tyske landmænd se nyheden, når de valfarter til området, hvor Fendt inviterer på Field Day med maskindemonstrationer i marken med især egne produkter men også en række og andre redskabsmærkers maskiner.

Udviklingen glæder salgschef for Fendt hos Agco Danmark, Peter Midtiby, der betegner det som årets vigtigste nyhed fra Fendt set med danske briller. 

”Rundballepressere i Danmark er lidt begrænset. Men har du ingen wrapper på, så er det meget begrænset. Med den her nyhed, som vi præsenterer på Wadenbruun, så er vi helt klart i markedet”, siger han.


Fendts salgschef Peter Midtiby under lanceringen i tyske Wadenbruun.  Foto: Christian Juel Jørgensen

Fendt med et velkendt produkt

Fendt oplyser, at den nye Rotana-serie vil afløse presserne 1125 F, 2125 F og 2125 F ProFi.

De nye pressere er bl.a. opdaterede på deres design, som bl.a. skal give pressepiloten lettere adgang til service på maskinen.  


Fendt satser i de her år hårdt på at komme ind på markedet for græsmaskiner. Pressefoto.

Du kan vælge at styre rundballepresseren via eks. Isobus eller E-Link Control eller Pro terminaler.

Ifølge Fendt har man øget tætheden i rundballerne. En sensor hjælper pressepiloten med at se, hvor ensartede ballerne er undervejs – og give råd om, hvordan halmstrengen følges bedst.  

Trods nye feautures og videreudviklingen fra de eksisterende rundeballepressere står man tilbage med en presser med meget velkendt teknologi for danske kunder, lyder det fra Peter Midtiby.

”Produktet er ikke et produkt, som er startet helt op fra bunden af. Det har rødder fra Welger, så det er et velkendt produkt, som vores store kunder kender, så jeg har egentlig en forventning om, at det godt kan tage en god bid af markedet”.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.