Se Valtras nye digitale traktor køre for første gang i Danmark

Den nye G-serie er på road show sammen med Valtras andre traktorer i de her dage i Danmark.

Sent lørdag aften ankom den til landet.

Men rundrejsen er langt fra afslappet. Søndag blev Valtras nye traktorserie vist frem i Græsted. Mandag var det i Slagelse og i dag indtager den Jylland på Valtras tour rundt i landet, når karavanen ankommer hos DanRoots ved Tange og Bjerringbro.

Fredag - efter flere demo-arrangementer hos Valtra-forhandlere i Brønderslev og Toftlund - er den ude af landet igen for en stund, inden de første modeller kommer ud til forhandlere og slutkunder lander senere på efteråret.

Traktorserien består af fire modeller fra 105 til 135 heste, og placerer sig midt imellem Valtras mindste modeller i A-serien og den lidt større N-serie.

Den nye serie får en masse udstyrsmuligheder og for første gang kan du få hele pakken af præcisionsudstyr fra Valtras Versu-udgaver ned i en traktor omkring 100 heste.

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.