- Sjovt at se alle de hestekræfter forbundet

Traktortræk er en god dag med vennerne og lidt sparke-dæk i kulissen.

En god pils, en tur med vennerne og sparke-dæk er en god del af livet som traktortræk-tilskuer, fortæller Jonas Møller fra Vejle og Phillip Christensen fra Tem, da vi møder under årets store stævne i Brande.

”Jeg har været vant til at tage af sted siden, jeg var helt lille. Først med min far og bror, og siden er jeg taget afsted med vennerne. Det er lige så meget at få en god snak som at se traktorerne”, fortæller Jonas, der mens vi møder ham lørdag glæder sig mest til at se de allerstørste i heavy modified-klassen med hestekræfter der skal tælles med fem cifre.

”Det er imponerende at se, hvordan de får forbundet alle de motorer og hestekræfter”, siger han og fortæller, at dagen blev indledt rundt i den åbne ryttergård, hvor teams fra hele Europa har linet deres traktorer og team-lastbiler op med al tænkeligt udstyr.

De har ikke nogle bestemte favoritter blandt de store navne – det er egentlig bare sjovt at se dem alle sammen.
Philip indskyder, at i LandboUngdoms DM-stævne, der kører sideløbende med EM i traktorpulling, er der et team, han kender og som har lidt ekstra bevågenhed.

”Det er Fynbo i klasse seks. Jeg hepper på ham”.   

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.