Steketee renser mekanisk i højværdiafgrøder

Steketee tilbyder nu også mekanisk rensning i afgrøder som kartofler og gulerødder

Den Lemken-ejede producent Steketee tilbyder nu også redskaber til mekanisk rensning af afgrøder, der gror på kamme, såsom gulerødder og kartofler. Det skyldes at brugen af midler til ukrudtsbekæmpelse er under pres, og markedet kræver nu så meget kemikaliefri mad som muligt.

Samtidig har det ifølge en pressemeddelelse fra Lemken været vanskeligt for landmændene at holde højværdiafgrøderne fri for ukrudt. Steketee EC-Ridger fra landbrugsmaskinproducenten Lemken tilbyder nu en moderne løsning på dette problem. Redskabet, der er designet til en rækkebredde på 75 cm, skærer ukrudt og løsner både på toppene og på siderne og i mellemrummene mellem kammene.

Redskabet fås indtil videre i tre varianter, EC-Ridger 5 til let jord og mindre afgrøder og som kan være både front- og bagmonteret, EC-Ridger 7, der er bagmonteret og med elementer, der gør den særligt velehnet til vanskelige forhold og endelig EC-Ridger 9, der også er bagmonteret. Den består af en række moduler, der kan bruges til at tilpasse maskinen til skiftende forhold og afgrødernes forskellige vækststadier.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.