Stor investeringslyst hos Horsch
Horsch omsatte for over 300 mio. euro i 2016 og har investeret mange millioner euro i fabrikkerne i år.

Maskinerne er røde, men det er tallene på bundlinjen bestemt ikke. Da den sydtyske producent, Horsch, forleden viste sine Agritechnica-nyheder frem for pressen på fabrikken i Schwandorf, kom det frem, at Horsch omsatte for 300 millioner euro i 2016, en fremgang på 21 procent i forhold til året før.

Til sammenligning omsatte Horsch for 171 mio. euro i 2011, og fremgangen har været næsten konstant siden, ikke mindst fordi producenten har opdyrket nye markeder, såsom Kina, Sydamerika og Japan, ligesom udviklingen på de eksisterende markeder også er gået i den rigtige retning, eksempelvis i Ukraine og Rusland.

Også antallet af ansatte er steget i årenes løb. I 2011 havde Horsch således 763 ansatte. I 2016 nåede man op på 1.309 ansatte. Kun et enkelt år, nemlig i 2014 var man nødt til at reducere lidt på medarbejderstaben.

I 2017 har Horsch investeret millioner af euro i diverse faciliteter på lokaliteterne rundt om i verden, blandt andet nye montagehaller, kontorer, lager og lakeringsanlæg, og næste år ligger der i kortene nye faciliteter for ingeniørerne på fabrikken i Schwandorf.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.