Svenskerne skruer op for tempo og kapacitet
Väderstad er på vej med den nye Tempo L 24, den største højhastigheds rækkesåmaskine til sukkerroer og raps til dato.

Svenske Väderstad introducerer i juni den nye højhastigheds rækkesåmaskine, Tempo L 24. Med en rækkeafstand fra 450 til 508 millimeter, er Tempo L 24 ifølge producenten den største højhastigheds rækkesåmaskine til sukkerroer og raps til dato.

»Verdensrekordholderen Väderstad Tempo er kendt for sin kombination af kapacitet og præcision. Nu vokser Tempo familien, og vi introducerer den helt nye Tempo L 24. Den er designet til høj kapacitet og præcis placering af småfrøede afgrøder, som raps og sukkerroer«, siger Mattias Hovnert, senior vice president i Väderstads salgs- og marketingafdeling i en pressemeddelelse.

Tempo L 24 har 24 rækkeenheder og er tilgængelig med rækkeafstande på 450, 457, 500 eller 508 millimeter. Hver frøtank kan indeholde 25 liter, og maskinen kan udstyres med en gødningstank på 5.000 liter, hvorved gødningsplacering bliver muligt.

»Takket være udsåningssystemet med den patenterede PowerShoot teknologi, er hvert frø sikret samme start under alle forhold. Da PowerShoot tager fuld kontrol over frøet hele vejen ned til jorden, er tyngdekraft, vibrationer og skråninger taget ud af ligningen«, siger Mattias Hovnert.

Den nye Tempo L 24 får verdenspremiere ved Canada’s Farm Progress Show i juni. Tempo L 24 går i produktion i november 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.