Treakslet tiptrailer til de store opgaver
Den tyske producent Annaburger stiller op på Agritechnica med ny treakslet tiptrailer med stort volumen.

Det er en tipvogn med mange muligheder, en lav højde og stort volumen, som den tyske producent, Annaburger, lancerer på Agritechnica i november. Annaburger, der i Danmark har hjemme hos Stroco-Agro ved Hammel, betegner den nye EcoLiner HTS 33.12 som en vogn til de store opgaver.

»Vognen er 9,5 meter lang, men kassen er kun 1,6 meter høj, og det er med til at gøre den velegnet til mange opgaver, ikke mindst kartofler«, sagde marketingmedarbejder hos Annaburger, Marcel Forberger, da han i går forklarede om nyheden under Agritechnica Preview i Hannover.

Med sider på 1,6 meter tager vognen således 34 kubikmeter, men man kan også vælge en version med højere sider på 2,4 meter, hvilket øger kapaciteten til 53 kubikmeter.

Vognen er en nyudvikling med et nyt chassis. For at spare på brændstoffet hæver vognen det forreste hjulsæt, når den ikke kører med læs.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.