Tusindvis af danske landmænd og maskinfolk rejser sydpå i weekenden
Mange maskinforhandlere, herunder Fendt-forhandleren TBS Maskinpower, sender i de kommende dage kunder afsted til Agritechnica. Messen håber, at deltagertallet vokser fra de 5.000 danskere sidste gang.

Det kommer til at strømme med danske busser, når de første danske landmænd, sælgere og andre maskinfolk drager til Agritechnica.

Mange forhandlere, importører og andre aktører arrangerer busture. Blandt dem er TBS Maskinpower i Starup, som dermed gentager deres 2-dages bustur til Agritechnica.

I år gør forhandleren endda lidt ekstra ud af turen, for det er lykkedes at få fat i VIP-biletter, så busturens deltagere er med på messens første dag, som ellers er beregnet til branchefolk og presse-fremvisninger.

På messen bliver der også lejlighed til at hilse på firmaets aktionær Raiffeisen Waren, der selv udstiller på Agritechnica.

"Vi plejer at få en sjov og udbytterig tur ud af det", siger TBS Maskinpowers direktør Jens Hansen.

"Messen er fuld af spændende maskiner, og den gode stemning har vi med hjemmefra", lyder det forventningsfyldt.

MotorBloggen: »Nå, er du også hernede«Maskiner Tirsdag 7. november 2017 · 08:01

Danmark 11. størst

Udover at se de allerede annoncerede nyheder fra de allerstørste udstillere, så bliver der også en del at se med nationale briller.

Danmark er nemlig den nation, der har 11. flest udstillere blandt årets mange tusind udstillere i Hannover.

Med 54 danskere udstillere plus det løse, som er med på andre stande, er den danske repræsentation vokset med små 10 procent siden sidst, og hos Agritechnica er forventningen også, at der kommer endnu flere gæster rullende ind fra Danmark i år.

»Vi har oplevet, at vi har fået besøg af flere og flere danske landmænd i løbet af de sidste gange. Og i takt med, at kendskabet til Agritechnica bliver større, så er det logisk, at vi kan tiltrække endnu flere besøgende fra Danmark«, lyder det fra international kommunikationsmanager hos Agritechnica Malene Colong.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.