Tyverisikring - kun telefonen kan give lov til at tanke
Dansk virksomhed leverer en løsning, hvor du kun kan tanke diesel, hvis du elektronisk har låst pumpen op med en sms.

Problemet er størst i andre brancher, men også i landbruget sker det jævnligt, at nogen tømmer dieseltanken i nattens mulm og mørke. Heldigvis er der flere måder at dæmme op for tyvene.

En af dem er en pumpe, der kun fungerer, hvis den har fået en sms fra et specifikt telefon nummer. Systemet viser også, hvor mange liter der tankes i hvert tilfælde - og det kan også give alarm, når tanken har nået et bestemt niveau, så man altid er sikker på at få fyldt tanken rettidigt.

Det er Gorm Hansen fra GH Truck Training, der forhandler løsningen. Han understreger, at han ikke fremhæver visse løsninger frem for andre.

»Hvis man absolut vil bryde ind, så kan det altid lade sig gøre. Men selv med få midler kan man altså gøre det meget mere besværligt for tyvene«, siger Gorm Hansen.

Læs mere om, hvad du kan gøre i LandbrugsAvisen, der udkommer torsdag og fredag.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.