Tyvstarter messe med store navne indenfor drone-landbrug

Borgeby får bl.a. besøg af hollandsk spidsspyds indenfor præcisionslandbrug.

Går du og overvejer investeringer indenfor præcisionslandbrug, så kan det være værd at tage turen over Øresundsbroen til messen Borgeby Fältdagars pre event tirsdag 26. juni.

Dagsarrangementet med præcisionslandbrug som tema får nemlig besøg af den hollandske landmand Jacob van den Borne, som igennem adskillige år har dyrket sit landbrug med diverse teknologier så som kortlægning af mark og jordtype, droner, satellit- og udstyrssensorer. De indsamlede data evalueres af dataanalytikere, hvilket han bruger til at målrette indsatsen i marken.

På dagen kan du bl.a. høre, hvad indsatsen har øget bundlinjen.

Van den Borne suppleres bl.a. af den tyske forsker Imke Borchart, som præsenterer et storskala forskningsprojekt, hvor der over 300 hektar et blevet undersøgt, hvordan afkast, arbejdsbyrde og omkostninger påvirkes på en gård med pladsspecifikke tiltag.

Læs mere om pre event på www.borgebyfaltdagar.se

Her kan du købe billet: Ticketmaster

Årets tema

Teamet er ikke kun omdrejningspunktet for pre eventen, men også hovedteamet for selve messen, som foregår i dagene derefter, 27. og 28. juni.

Kl. 16 begge dage lover arrangøerne en stor demonstration af præcisionsdyrkning på temaområdet.

I forbindelse med temadyrkningsområdet finder man præcisionsdyrkningsteltet. Her blander man forskning og teknologi indenfor præcisionsdyrkning. Blandt udstillerne er Agroväst, Drönarbolaget, RISE, SLU, Jordbruksverket (det svenske svar på Landbrugsstyrelsen) med flere.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.