Ugens handel: Køber også nye traktorer for at fastholde de rigtige piloter
Maskinstationsejer ser det som vigtigt, at traktorerne er topmoderne og komfortable for at fastholde medarbejderne.

Poul Christensen Maskinstation og Entreprenører fra Koldingegnen har netop anskaffet sig tre nye Valtra-traktorer. En af årsagerne til indkøbet af de nye traktorer er mandskabspleje.

”For os er det vigtigt at have traktorer med bedst mulig totaløkonomi. Pris, driftsøkonomi og gensalgsværdi spiller alt sammen ind i overvejelserne, når vi vælger nye traktorer. Det samme gør en god serviceorganisation naturligvis også. Men efterhånden er det næsten lige så vigtigt, at traktorerne er topmoderne og komfortable at køre i, så vi kan tiltrække og fastholde de rigtige chauffører”, lyder det fra Poul Christensen i en pressemeddelelse fra sælgeren, Valtra-forhandleren Valtec i Gravens.


Maskinstationsejer Poul Christensen har handlet tre traktorer hos Valtecs Steen Lerche Hansen.  

De tre traktorer er en Valtra S374 med 370 hk samt to Valtra T254 Versu med 235 hk.

Nu rykker Fendts full line tog i Danmark – første river solgt fra stor jysk forhandler Maskiner Fredag 6. april 2018 · 12:26

På maskinstationen arbejder der 15 traktorer. De seks af dem anvendes primært til snerydning og en række småopgaver, mens resten indgår i den landbrugsrelaterede drift, der bl.a. tæller eget landbrug på ca. 600 ha., yderligere 150 ha. på pasningsaftale og en stigende mængde maskinstationsopgaver, som er blevet flere og flere i takt med, at kundegruppen er udvidet og anden maskinstation på egnen er gået konkurs og efterladt et tomrum med opgaver i området.

Poul Christensen har det seneste år bl.a. investeret i gyllegrej, ny Bredal gødnings- og kalkspreder, ny Dal-Bo CultiTrail harve, nye Fendt græsriver og altså også de 3 nye Valtra-traktorer fra Valtec. Ifølge Christensen er væksten kontrolleret.

”Helt overordnet så tror jeg på en fremtid for dansk landbrug. Og så vil vi gerne kunne løse de fleste arbejdsopgaver for at servicere vores nuværende kunder bedst muligt, men også for at tiltrække flere. En løbende opgradering af maskinparken og dygtige folk til at køre dem er betingelsen for at kunne være på forkant med begge dele, og den udfordring tager vi seriøst.”

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.