Vækst til at tage og føle på: Danske specialfælge boomer

Dansk fabrik i Brørup går i gang med byggeri efter stor produktionsfremgang de sidste par år.

Landbrugsfælge og andre specialfælge er noget, som NDI Group i Brørup godt kan producere.

Faktisk går det så godt, at man nu udvider produktionen fra de nuværende 3.233 m2 med 1.904 m2, så man fremover får et produktionsareal på over 5.000 m2, oplyser virksomheden til landbrugsAvisen og fortæller, at man på nuværende tidspunkt allerede har rundet sidste års produktion.

Bag succesen står en stor efterspørgsel fra kunder i hele Norden, men der er også kunder på eksportmarkeder så fjernt som New Zealand og Japan, som vil have fat i de danske fælge.  

”Noget af det, der gør, at de vælger os, er den hurtige produktionstid kombineret med vores kvalitet, der er blandt de bedste i Europa”, siger eksportchef Carsten Andersen og uddyber:”Når vi tager de nye produktionsfaciliteter i brug er vores klare forventning, at vores leveringstid bliver endnu hurtigere og at vi i højere grad kan begynde at levere store ordrer. Så det vil stille os stærkere på de globale eksportmarkeder”, siger han.

Udover at producere specialtilpassede fælge, så er NDI Group også en stor importør af det, som man sætter rundt om fælgene, dæk med mærker i porteføljen som Alliance, Galaxy og Primex, som ejes af den globale dækgigant, Yokohama.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.