Valtra-demo trods corona
Efter lidt uklarhed: Valtra og Valtec holder traktordemonstration ved Toftlund d. 17. september

Først var der lagt op til en stor efterårsdemonstration af landbrugsredskaber ved Toftlund den 17. september. Så blev arrangementet aflyst på grund af Corona, men nu har Valtra-forhandleren Valtec lånt arealet og sammen med Valtra viser man alle de nyeste Valtra-modeller frem.

Samtidigt kommer Dalbo med en række harver, Ålö er med for at tale om frontlæssere og Alliance er klar til en snak om dæk. Arrangementet indgår i Valtra’s demotour 2020, så de kommer med deres store showtrailer og flere nye traktorer. Valtra har også taget den nye Valtra G Serie med.

Det er ikke strengt nødvendigt at tilmelde sig arrangementet på forhånd, men Steen Lerche Hansen fra Valtec beder alligevel kunderne om at tilmelde sig til en af Valtecs sælgere eller via valtec.dk.

"Vi kommer ikke til at bryde noget forsamlingsforbud, det hele foregår udendørs, og vi tager alle forholdsregler med sprit, rengøring af kabinerne mellem hver demokørsel osv., men det vil alligevel være rart at have styr på, hvem der kommer", siger han.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.