Valtra skal køre landet rundt med dansk gyllevogn

Valtra og Gøma kører Danmark tyndt fra uge 12 med Valtras største traktormodel og en GG22 gyllevogn.

Hold øje med en stor sort Valtra, når du bevæger dig rundt i landet til foråret. Fra midten af marts begiver der sig nemlig en Valtra S394, den største af Valtras serier, ud på en længere tur med en Gøma GG22 gyllevogn med nedfælder. 

Baggrunden for turen er at sætte fokus på effektiviteten af Valtras S-serie til de tunge opgaver i marken, som for eksempel udkørsel af gylle, oplyser Valtra i en pressemeddelelse. 

- Vores S-serie er kendt for at være en stærk traktor, der benyttes til skovbrug. Nu vil vi gerne sætte fokus på, at den arbejder lige så effektivt i landbruget, når den klarer de tunge opgaver i marken, fortæller Bent Henneberg, salgs- og produktspecialist for Valtra i Danmark.

Den sorte Valtra S394 når lige at lande på dansk grund, inden den starter sin demotur i Vestsjælland i uge 12 for derefter at tage forbi Sydsjælland, Lolland og Falster, Fyn, og slutte turen gennem Jylland med afslutning i Nordjylland hen på sommeren.

Hos Gøma er salgschef Karsten Kammer glad for initiativet.

- Valtra spurgte, om vi var interesserede i at stille en gyllevogn til rådighed, og det sagde vi ja til, for jeg synes, det er et rigtig godt initiativ, som vi gerne vil bakke op om - uanset traktormærke, fortæller han.

GG22'eren er den næstmindste model ud af fire. GG18 er mindste model, mens GG25 og GG29 topper listen. Sidstnævnte i øvrigt en helt ny model til sæson 2021.

- S-serien er en stærk traktor til de krævende arbejdsopgaver, som for eksempel planteavleren eller maskinstationen står med. Derfor er det også denne kundegruppe, der inviteres gennem vores forhandlere til at få traktoren på demo, tilføjer Bent Henneberg.

 

Emneord Top2

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.