Video: Den nye Challenger gjorde dramatisk entré
Lys, vand, røg og damp prægede lanceringen af den nye Challenger E-serie.

Den længe ventede Challenger E-serie lavede en dramatisk entré til et presseevent for de australske og new zealandske forhandlere.

Eventet blev holdt på en restaurant, der havde udsigt over Brisbane River. Dette var der en helt bestemt grund til.

Den nye Challenger E-serie var nemlig placeret på en pram, som langsomt flød op ad floden og hen mod restaurantens placering - alt dette i ly af mørket.

Forhandlerne blev ledt ud på restaurantens balkon, hvor den nye Challenger blev afsløret i et koordineret show af lys og røg til ACDC's nummer "Thunderstruck".

"Der var et par stykker af forhandlerne, der var en smule mistænksomme om, hvad der kom til at ske. Dog blev størstedelen meget overraskede, da traktoren blev lyst op, flydende, kun få meter fra bredden" udtalte Jaremy Duniam, der er Product Manager hos Challenger og ansvarlig for den nye Challenger E-serie.

Se den nye Challengers rejse op ad Brisbane River i videoen ovenfor.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.