Video: John Deere T670 høster og stubharver i samme træk
John Deere mejetærsker høster triticale samtidig med at den trækker 6 meter tallerkenharve.

Maskingiganten John Deere forsøger naturligvis som alle andre leverandører til landbruget at fange landmændenes interesse  - og her bliver  videoer i stigende grad taget i anvendelse. 

I denne video fortælles en lille sjov historie om en traktor med tallerkenharve, der er kørt fast. Herefter overtager  bedriftens John Deere-mejetærsker stubharven, og til slut i videoen er harven endda efterspændt tærskeren samtidig med at den høster afgrøden.  

I videoen joker man med, at der stadig skal arbejdes med arbejdsbredde og mejetærskerens anti-hjulslip management, men Deere-tærskeren med 449 hk under hjelmen trækker dog fint seks-meter harven.

Iføgel netavisen profi.com er videoen optaget i Sverige, og T-tærskeren er udstyret med et 9,1 meter 630X skærebord. Triticalen opgives til at give et udbytte på 9 ton pr. hektar, og vandprocenten i afgrøden er ca 18-19.

Og mens T670-tærskeren uden harve har en fremkørselshastighed under høst af afgrøden på 4,5-5 km i timen, kniber det med harven efterspændt. Her falder fremkørselshastigheden nemlig til 3 km i timen, hvilket ikke er hurtigt nok til at tallerkenenerne kan skære i stubben og udføre et tilfredsstillende job, skriver profi.com

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.