VW’s smurte håndværker klar til efteråret
Den nye VW T6.1 Transporter kan i Danmark bestilles fra juni måned og introduceres til efteråret i adskillige varianter.

Som det var tilfældet med samttlige forgængere, kommer også den nye generation af VW’s smurte håndværker, VW Transporter, i et hav af varianter, både motor- og udstyrsmæssigt, men også når det gælder karrosserier - såsom kassevogn, kombi, ladvogn og med enkelt- eller dobbeltkabine.

Efter verdenspremieren på Multivan T6.1 i februar præsenterer Volkswagen Erhvervsbiler nu den nye Transporter 6.1, der har fået en ordentlig overhaling med nyt design og nye infotainmentanlæg og assistentsystemer. Ifølge Volkswwagen Erhvervsbiler kan den bestilles fra juni til levering i efteråret.

Volkswagen Erhvervsbiler valgte bevidst betegnelsen T6.1 for at signalere, at det ikke bare er en lille omgang modelpleje, men en opdatering af de mere omfattende.

Nyheden er også blevet begavet med flere praktiske features, såsom et 230-volt stik ved førersædet og et låsbart aflæggerum under det dobbelte bænksæde i passagersiden. Samtidig er der en ny mulighed for at laste længere objekter, da de nu kan skubbes helt frem under det dobbelte bænksæde i passagersiden. Denne detalje udvider lastrummets længde fra 2,45 meter 2,8 meter, og i versionen med lang akselafstand øges det fra 2,9 til 3.3 meter. Transporter 6.1 er også udstyret med et separat låsbart lastrum som standard - på Kassevogn og Kombi uden skillevæg. Det gør det muligt at aflåse lastrummet separat fra kabinen.

Senere kommer Transporter i en såkaldt kurérversion, der har et ekstremt robust layout i forhold til de dele af bilen, der udsættes for høj belastning, såsom strømfordeler, batteri og drivaksler.

Motorprogrammet spænder vidt fra 90 til 199 hestekræfter - alle er toliters TDI-motorer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.