Jakob har limousine-blod i årerne

Årets Avler blev hædret af Dansk Kødkvæg for sin store indsats for limousinerne.

I et skarpt felt af fem erfarne og dedikerede kødkvægsavlere og deres familier tilfaldt hæderen som Årets Avler Jakob Ravn, indstillet af Dansk Limousine.

Kåringen skete på Dansk Kødkvægs velbesøgte årsmøde mandag aften på Kvægkongressen i Herning.

Det var navnlig den brede, vedholdende og brændende indsats for limousinerne med udgangspunktet i besætningen på Birkely Limousine ved Thorsø, der slog hovedet på sømmet for bestyrelsen i Dansk Kødkvæg.

Passioneret auktionarius

Jakob Ravn er desuden kendt som en interessant rejsekammerat, som via sit indgående kendskab til racen også kan diskutere en bestemt tyrs afstamning på en fransk staldgang, kunne landskonsulent Jørgen Skov Nielsen, Seges, fortælle.

»Jakob er en fyr, der brænder for limousine på alle mulige måder. Han har ikke bare en af landets bedste avlsbesætninger, men evner også at magte alt det andet omkring racen. Så han trækker også et stort læs som en respekteret og anerkendt dommer i både Danmark og udlandet og deltager aktivt i foreningslivet, fordi han ser det som en naturlig pligt at tage sin tørn. Hans passion for racen slår også igennem som auktionarius på avlsdyrsauktionen. Så Jakob må siges at have limousineblod rendende i sine årer«, uddybede han.

Faktaboks

De øvrige nominerede

  • Anni og Anders Søndergaard
  • Ishøj Kommune
  • Birgitte og Lars Nielsen
  • Karsten Brødbæk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.