Første frontlæsser med centralsmøring

Østrigske Hauer er klar med frontlæsser, hvor du som tilvalg kan få fabriksmonteret centralsmøring.

Med en vejledende listepris på omkring 35.000 kroner tilbyder Østrigske Hauer nu for første gang en frontlæsser med fabriksmonteret centralsmøring. Det sker på den opdaterede XB Bionic-serie, der havde premiere på den engelske Lamma-udstilling tidligere på ugen.

- Fordelene ved systemet er først og fremmest, at vi kan smøre samtlige servicepunkter på frontlæsseren. Dertil kommer, at man kan koble frontlæsseren af og på traktoren uden at skulle bekymre sig om kabler eller andet til centralsmøringen. Dem er der ingen af, fortæller Franz Reisner fra Hauer og uddyber:

- Hver gang man løfter frontlæsseren, påvirker løftecylinderen et lille stempel inden i centralsmøreanlægget, så det sender fedt ud til servicepunkterne. Dermed smører systemet altså kun, når man bruger frontlæsseren - og ikke på et bestemt tidspunkt uafhængig af, om man rent faktisk bruger frontlæsseren eller ej.

Standard fedtpatron

Selve beholderen til fedt er dimensioneret til en helt standard fedt-patron, og der er indikator på glasset, som viser, hvornår patronen er tom.

Det gør det nemt at fylde fedt på anlægget, tilføjer Franz Reisner.

Den nye frontlæsser er klar til salg, og i Danmark importeres Hauer frontlæsserne af MO Implements ved Skive, Midtjylland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.