54 danske udstillere skal til EuroTier

ViloMix, får sølvmedalje for E-Force til kalve og hæder som banebrydende og visionær for Stof X på EuroTier-messen.

- Landbruget er under konstant udvikling og vil man som husdyrproducent følge med i denne, kan man se produkter fra 1.700 udstillere, når Eurotier slår portene op til november. 

Sådan lød det fra Dr. Lothar Hövelmann, CEO for det tyske DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ved et pressemøde tirsdag. 

I omegnen af 60 procent af udstillerne kommer fra andre lande end Tyskland.

Størstedelen af udstillerne kommer fra Holland (165), efterfulgt af Frankrig (115), Italien (102), Spanien (95), Tyrkiet (57), Danmark (54), Belgien (43), Østrig (37), Kina (36), USA (35) og Storbritannien (31).

Udstillere fra lande som Colombia, Iran, Marokko, Tunesien, Algeriet, Japan og Thailand er også repræsenteret.

I alt har udstillerne anmeldt 150 "verdensnyheder" i håbet om at få de såkaldte guld- eller sølvmedaljer. En uafhængig ekspertkommission har udvalgt 18 af disse nyheder – og givet dem henholdsvis fire guld- og 14 sølvmedaljer. 

Nyhederne handler typisk om forbedring af dyrevelfærd og arbejdsforhold på bedriften.

Sammen med den tyske sammenslutning af praktiserende dyrlæger (bpt) uddeler DLG "Dyrevelfærdsprisen" til tre af de produkter, der har vundet en EuroTier Innovation Award, og som derudover bidrager væsentligt til højere dyrevelfærdsstandarder.

En af sølvmedaljerne er gået til det danske E-Force fra Vilomix – et E-vitamin produkt til kalve. Desuden bliver Stof X, der kan reducere udledning af metan fra køer, som er anmeldt af ViloMix, anerkendt som et visionært produkt.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.