Dagbog fra Zambia: Nu har vi 28 kalve - første græsmark gødskes med 35 kg N og hønsemøg

Vi bruger en stor del af tiden på at lære de lokale at malke. Med det lave antal malkende køer, vi har pt., giver det vores formand god tid til at oplære dem, skriver Peter Bojsen, der arbejder på en nystartet malkebedrift med 230 køer i Zambia.
.. Af Peter Bojsen, Kukula Seed, Zambia Der er sket en del de sidste par måneder. Vi har fået sået en del græs og har nu små 20 hektar tilsået med rajgræs, som så småt er begyndt at vokse op. Vi giver det første gødning på fredag. Græsset får 35 kg rent kvælstof i første omgang, hvorefter vi må se hvordan det arter sig. Der blev inden såning spredt cirka 15 ton hønsemøg pr. hektar, som også snart skulle have en effekt på græsset. Vi er ret heldige med, at der er en stor ægproduktion i...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.