De elsker at nørde tal om køer - nu mødes de i Danmark
Stor europæisk forening for mælkeproducenter holder kongres i Danmark denne sommer.

De elsker at provokere, stille spørgsmål på stribe og nørde tal om mælkeproduktion og i særdeleshed økonomi.

Sådan kan man karakterisere de op mod 500 medlemmer af den europæiske forening, European Dairy Farmers.

Foreningens årlige kongres afholdes dette år i Danmark, nærmere bestemt ved Kolding fra tirsdag d. 25. juni til og med torsdag d. 27. juni.

Årets tema for kongressen er ’effektive landmænd på kanten’ og foruden interessante oplæg fra såvel danske som internationale indlægsholdere kommer deltagerne på bedriftsbesøg hos interessante, danske mælkeproducenter.

Thorkild Moos er kvægchef i LandboSyd og analytiker for foreningens danske del. Til landbrugsavisen.dk fortæller han, at tilmeldingen er startet og at man kan spare en del af gebyret, hvis man tilmelder sig hurtigt. Ligeledes kan man opnå rabat ved at melde sig ind i European Dairy Farmers.

Læs mere om programmet og mulighed for tilmelding på dairyfarmer.net

Faktaboks

European Dairy Farmes, EDF, er en medlemsforening, der sammenligner mælkeproducenters produktionsøkonomiske tal og tilbyder sparring på tværs af grænser.

Medlemmerne kommer primært fra Europa og Canada. Foreningen drøfter bl.a. hvordan man kan forbedre sin økonomi, effektivitet i mælkeproduktion, lønomkostninger mm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.