Rådgiver: Brug de novo fedtsyrer som styringsværktøj

Ofte ses en sammenhæng mellem fald i fedtprocent i mælken og andelen af de novo fedtsyrer, som syntetiseres i yveret.

Af Betina Amdisen Røjen, fagchef hos LandboNord, Kvæg

Hvordan bør der reageres på en unormal lav fedtprocent i mælken? Et godt udgangspunkt for at identificere årsager til en lav fedtprocent er via...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.