Debat på @Malkekvæg: Hvordan får jeg flere malkninger med 67 køer pr. robot?
Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Brugeren Martin Holst Ezerman skriver:

"Gode råd modtages gerne omkring robotter. Vi malker ca. 330 køer lige pt. Vi er gode til at holde køerne til robotten. Vi ligger på mellem 2,4 -2,6 malkninger pr. ko og en gennemsnitsydelse på 34 kg.

Findes der nogle tricks til, hvordan vi får køerne hyppigere ind, sådan at vi gerne skulle ligge mellem 2,7 – 3,0 pr. ko, og hvor vi som minimum ligger på 2,7 malkninger pr. ko? Der er rigeligt med foder på foderbordet og god plads. Der går ca. 67 køer pr. robot, så de er ikke overbelastet.

Gode råd eller erfaringer til at få køerne til at komme hyppigere ind, modtages gerne."

Mælkeproducent køber seks nye malkerobotter - vil udvide til 370 køerKvæg Mandag 16. december 2019 · 10:32

Opslaget har fået 66 kommentarer, og en fra Bjarne Mikkelsen lyder:
"Med 67 køer pr. robot bliver det svært at opnå flere malkninger. Altså medmindre der bliver skiftet til nye Lely-robotter. 

Bruger I kraftfoder i robotterne nu? Jeg har hørt om, at der er nogle, der har held med at skifte kraftfoder ud med valset korn og sojaskrå."

Læs alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Malkekvæg

  • 9.076 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug  

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.