Efter kalvekongres: Her er fem punkter til at løfte kalvepasningen

Der skal sættes meget mere tid af til at passe kalve, og beslutninger vedrørende kalvenes pasning bør ikke tages uden at tage kalvepasserne med på råd, vurderer ugens klummeskribent, som deltog i Kalvens Dag.

Bedømt på de mange snakke deltagerne imellem på vej ud fra Kongrescentret i Herning tirsdag eftermiddag, er jeg næppe den eneste, som tog opløftet hjem fra Kalvens Dag 2023. Et arrangement, som nu ser ud til at have bidt sig fast i kvægbruget, og det kan jeg kun bifalde.

Trods kampagner og dedikeret indsats fra rådgivere har kalvene i flere år været underprioriteret, men det har Kalvens Dag ændret på. Og det særligt gode ved Kalvens Dag er, at det i meget høj grad er kalvepasserne, som...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.