Irsk kødproduktion i hård opbremsning

Irland er kendt for at have en betydende produktion af oksekød, men i disse år sker der en hård opbremsning.

Ifølge det britiske analysebureau AHDB faldt den irske produktion af oksekød med 4,5 procent i 2023 sammenlignet med året før, og for 2024 ventes et yderligere fald på fire procent.

Det betydelige fald i den irske kødproduktion skyldes både færre dyr, men også at kødproduktionen skifter fra at være domineret af kødkvæg til at ske med kalve, som er født af malkekøer. Det...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.