Landmænd: Esben Lunde har store sko at fylde ud
Nogle kender ham ikke godt nok - andre henviser til forgængeren. Men mange er glade for, at han er landmandssøn. Esben Lunde Larsen skaber forsigtig optimisme i Herning, hvor landmænd er samlet til Kvægkongres.

Mange landmænd, som LandbrugsAvisen møder på Kvægkongressen i Herning, kender ikke Esben Lunde Larsen, den nye miljø- og fødevareminister, indgående nok til at ville udtale sig.

Flere af de, der stopper op for at tage en kort snak med os, hentyder til forgængerens sko. Normalt ville det ikke være fint at tale om en kvindes skostørrelse, men Eva Kjer Hansen skal absolut tage det positivt. Og i overført betydning, forstås. 

Anders Nørgård, mælkeproducent ved Holstebro

"Det er positivt, at Esben Lunde Larsen er ny minister. Han får nogle store sko at udfylde. Eva Kjer Hansen gav os en tro på tilværelsen, selvom det er svært økonomisk lige nu. Det at have en minister, der tror på en, betyder meget. Mit indtryk af Esben Lunde Larsen er, at han er arbejdssom og dygtig."

Hækkerup: Velkommen til krise og ny miljøregulering, minister Mandag 29. februar 2016 · 13:45

Henning Hansen, formand for Dansk Kødkvæg

"Vi kan kun tro og håbe på, at han kan udfylde sin forgængers sko. Hun fik taget fat, fik orden på tingene og gennemført forandringer. Hun betød rigtig meget for os bønder. Ingen af os kan huske en minister, der arbejdede for landbruget."

Hans Neerup, Kærsgård ved Næstved

"Jeg har ikke fuldt det så meget, men som jeg hører det, så er det ikke så tosset. Det er er ret væsentligt, at han ved, hvad han skal arbejde med. Alle fødevareministre have været ude og arbejde i landbruget."

Erik Overgaaard, Dollerupgård i Thy

"Jeg tror, at han er OK. Men han er ret ung. Jeg ville hellere have beholdt Eva Kjer."

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.