Landmand: Roerne løfter fedtprocenten med mindst 0,7

Det er tydeligt for Lars Kristensen at se, hvornår han fodrer med roer. Når roerne er med, stiger fedtprocenten mindst 0,7 procent. Klimamæssigt er roerne også interessante, mener han.

Effekten af at fodre med roer er ikke til at overse, da Lars Kristensen, Frederiks ved Viborg, rækker mobilen frem. På skærmen er en graf over fedtprocentens udvikling i det seneste år. Da roerne kom med, steg fedtprocenten fra 3,75 til 4,75. Den faldt dog lidt tilbage, men kunne i resten af perioden med roer holde sig 0,7 procent over udgangspunktet.

At roerne slap op i juli, viser grafen også. Da faldt fedtprocenten tilbage. Derfor tripper den midtjyske mælkeproducent da også efter...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.