Vinderen af årets bedste Skyd Høsten-video

Der har været mange flotte video-indsendelser i år, men vinderen løber af med præmien for sit personlige præg på videoen.

Tre søstre fra bedriften Toftegaard i Ringe har lavet en video af høstarbejdet hos deres far Niels Erik Maegaard. Han har 230 malkekøer og driver 300 hektar økologisk planteavl, som hans tre døtre hvert år kommer hjem for at høste sammen med ham.

"Der er ikke noget, der kan slå, når mejetærskeren rykker ud. Mine venner forstår ikke det specielle ved høsten, men man skal nok også være vokset op med det, for at kunne forstå det", siger Annika Maegaard på 15 år, der er den yngste datter.

Derudover er der Louise Maegaard på 20 år og Katrine Maegaard på 22 år. De har i løbet af årets høst filmet en video, der illustrerer alt, hvad der hører med til en traditionel høst på Toftegaard. Pigerne kører helst mejetærskeren, mens Niels Erik Maegaard er heldig, hvis han får lov til at køre korn fra. 

Pigerne elsker nemlig at se reaktionerne, når det er tre piger, der kommer kørende i en stor mejetærsker, fremfor den sædvanlige landmand. I år har det dog mest været Niels Erik Maegaard, der for en gang skyld har kørt mest, fortæller han. 

Videoen fra Toftegaard vinder årets bedste Skyd Høsten-video, fordi den fortæller den personlige historie om, hvordan det er at høste i Maegaard-familien. Derudover smiler man som seer, når 15-årige Annika Maegaard fortæller, hvorfor hun elsker høsten.

Familien har med deres video vundet en Apple Iphone 11 Pro til en værdi af 8.499 kroner.

Emneord Skyd Høsten 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.