Her er alle vinderne i Skyd Høsten

Ud over vinderen af en høstfest til en værdi af 25.000 kroner, er der også uddelt andre præmier i årets Skyd Høsten-konkurrence.

Selvom der stadig bliver høstet hestebønner, og majsene først lige er ved at være modne, så er Skyd Høsten-konkurrencen slut for i år. Vinderen af den store hovedpræmie på 25.000 kroner til en høstfest gik til Hans Peter Staugaard Bertram fra bedriften Vesterskov i det sønderjyske.

Vinderen blev udtrukket blandt de ni ugevindere, der vandt en høstlaglage for at have taget ugens bedste billede.

De ni ugevindere af en høstlagkage blev 14-årige Magnus-Emil Larsen, Erik Rasmussen, Malene Snedker Adamsen, 17-årige Jonas Christensen, Nicolaj Haugbyrd, Jacob Johnsen, Jørgen Sørensen, Jeppe Helligsø, og Hans Peter Bertram.

Men der har også været andre vindere i årets Skyd Høsten-konkurrence. Først og fremmest er vinderen af årets bedste video Louise Maegaard fra bedriften Toftegaard i Ringe. Louise og hendes to søstre har produceret en video, der viser høsten på deres fars bedrift.

Præmien er en Apple Iphone 11 Pro til en værdi af 8.499 kroner.

 

Ekstra præmier

Der var simpelthen så mange flotte billeder, at kun to vindere af præmier foruden en høstlagkage ikke var nok. Der er derfor også blevet uddelt en andenplads for årets bedste billede. Det var familiefaren Jacob Johnsen i Fredericia, der løb af sted med den. Han har taget et billede af sin datter, der opmærksomt følger med i, at nabolandmanden læsser kornet af.

Billedet vandt, fordi det fortæller historien om, hvor opslugt man som barn kan være af høstarbejdet. Jacob Johnsen vinder en Beolit 17 ultimative bluetooth-powerhøjtaler til en værdi af 4.000 kroner.

De sidste præmier fylder en delt tredjeplads. Det blev til fem vindere af et valgfrit årsabonnement på enten Kvæg, Mark, Svin, Kødkvæg eller TraktorTech til en værdi af op til 1.492 kroner.

Den første vinder er Malene Snedker, som havde sin et-årige søn Johan med til første høst hos farfar på bedriften Rødhavegaard. De var derfor samlet fire generationer i alderen et til 80 år.

Den anden vinder er 17-årige Jonas Christensen, som på trods af høst, fik fejret sin fødselsdag i år - det regnede nemlig den dag. Både før og efter fødselsdagsfejringen høstede han med på sin onkels bedrift Toftkjer på Nordfyn.

Den tredje vinder er Nicolaj Haugbyrd, som fik sin drengedrøm om at køre mejetærsker med sin barndomsven opfyldt. De høstede hvede sammen på Nysø og Stampenborg Gods nær Præstø.

Den fjerde vinder er Birgit Sørensen, som fik fejret sit barnebarns fødselsdag i marken under høsten på bedriften Anneksgaarden i Kerteminde.

Den femte vinder er Jeppe Helligsø, der desværre ikke selv kunne deltage i årets høst. Han er selv landbrugselev, men fik lagt armen i gips på grund af et uheld med en landbrugsmaskine. I stedet har han taget billeder på nabobedriften, Remmerhusgaarden.

Det var alt for denne omgang af Skyd Høsten. God vind til alle, der fortsat høster videre for at komme i mål med det sidste.

Emneord

Skyd Høsten 2020

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle