DLG Innovation slår dørene op 21. og 22. juni - mød eksperterne fra Hvedekampen
DLG og Sejet Planteforædling præsenterer fremtidens planteavl på arealerne hos Sejet ved Horsens 21. og 22. juni. Sammen med landbrugets vigtigste leverandører kan der hentes ny inspiration til de kommende års planteavl.

Det er fjerde gang, at DLG og Sejet sammen arrangerer DLG Innovation med nyt om sorter, gødning og planteværn. Arrangement er åbent for både landmænd og rådgivere. Det er gratis at deltage, og tilmelding er unødvendig.

Begge dage på DLG Innovation vil der være guidede ture til demoparcellerne, hvor de besøgende kan høre mere detaljeret om sorter og effekten af gødning, planteværn med videre. Det er naturligvis også muligt at gå rundt på egen hånd og plukke viden lige der, hvor det giver mest værdi.
 
"Vi har i år anlagt dyrkningsforsøg i sorterne Benchmark, Creator, RGT Planet og Flair. I forsøgene fokuserer vi på gødningsstrategier, svampebekæmpelse og vækstregulering.

Kom og se, hvilken kombination der er bedst," lyder opfordringen fra seniorkonsulent Anders Green Hansen, DLG, der er overbevist om, at de besøgende vil få mange brugbare indtryk med hjem.

Video: Hvedekampen – Sheriff får et pust mod gulrust Mark 8. juni · 12:42

Innovationsmester i hvededyrkning
Som noget nyt har DLG udfordret fem planteavlskonsulenter, der dyster om at få det højeste nettoudbytte pr. hektar i udvalgte hvedesorter fra DLG. Konsulenterne vil alle være tilstede for at fortælle om deres erfaringer med hvedesorterne og deres valgte strategier.

Som bekendt har det været muligt at følge med løbende i konkurrencen i magasinet Mark og på videoklip her på Mark Plus. 
 
På andendagen af DLG Innovation, 22. juni, afvikles en paneldebat, hvor fire indbudte landmænd vil fortælle om deres bedrifter, og hvordan de ser på fremtidens muligheder og udfordringer.

DLG's mange leverandører er også med til eventen.

Faktaboks

Tid og sted

DLG Innovation løber af stablen den 21. og 22. juni på Sejet Planteforædling, Nørremarksvej 67, 8700 Horsens.

Åbningstider: 21. juni kl. 12 - 21.30. 22. juni kl. 8.30 - 16.30.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.