Høsten af kruspersille og bredbladet persille er i gang

Dyrkningen af de to persiller er meget ens, men smagen er forskellig.

Søsted Økologi ved Åslev på Fyn producerer både krus- og bredbladet persille. Persillerne plantes i fire hold.

Høsten af det første hold persille begyndte i starten af juni, og Karsten Hansen, ejer af Søsted Økologi, forventer, de kan høste persille til sidst i oktober.

Søstrup Økologi er et familiedrevet hobbylandbrug. Af de to persiller produceres der mest bredbladet persille, som udgør cirka 90 procent.

Dyrkningen af de to persiller er meget ens, men smagen er forskellig.

Bredbladet persille bruges blandt andet meget i salater, mens kruspersille gør sig godt i sovs.

Karsten Hansen fortæller, at udbyttet er som forventet. Persillerne bliver plukket og solgt i bundter.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.