Her er de 12 hotteste emner på Plantekongressen
Her de 12 mest populære sessioner på kongressen 15-16. januar.

»Rejs dig og kom stærkere igen«. Sådan lyder titlen på Finn Nørbygaards indlæg på kongressen. Det interesserer så mange, at den topper top 12 listen over tilmelding til sessioner, siger Henrik Buus, Seges.

Nr. 2 er et brandvarmt emne »Konsekvenser af at forbyde glyphosat«. Det handler om, hvad andre europæiske lande tænker om et muligt forbud.

Nr. 3, 4 og 9 handler om jordens sundhed. Hør »På vej mod Conservation Agriculture«, »Kulstofopbygning og jordforbedring« og »Giv jorden fred«.

På 5. pladsen kommer »Klimaændringer og tørke«, om dyrkningssystemer og afgrøder med større tørketolerance.

Nr. 6 hedder »Er der en vej mellem økologi og konventionel dyrkning?« Nr. 7 er »Triazoler - hvad er problemet. Og 8 er »Disruption, når teknologi ændrer samfund« - om hvordan ny teknologi kan overflødiggøre hidtidige produkter.

På 10. pladsen ligger »Biologisk insektbekæmpelse«.

Nr. 11 er debatindlægget »Hvad skal vi leve af - nu og i fremtiden?« Og på 12. pladsen ligger »Det digitale landbrug«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.