Konkurrence: Send foto ind af dit sprøjtevindue - vinder får naturtjek til 10.000 kr.

Send et eller flere fotos ind af dit sprøjtevindue og skriv et par ord om middelvalg og hvad du undersøger. Så nemt er det at deltage i fotokonkurrencen "Vis mig dit sprøjtevindue", der løber frem til 31. juli. Førstepræmien er et naturtjek udført af Seges til en værdi af 10.000 kr., som er sponseret af Dansk Planteværn.

Et sprøjtevindue i marken er god klassisk landmandspraksis for at vurdere effekten af en udført behandling. Er behandlingen effektiv? Valgte jeg det rigtige middel?

Nu inviterer Seges Innovation, Dansk Planteværn og LandbrugsAvisen Mark Online dig igen, ligesom i 2021, til at vise dit sprøjtevindue frem i fotokonkurrencen "Vis mig dit sprøjtevindue".

Præmisserne er enkle: Skyd et eller flere fotos af dit sprøjtevindue, skriv en lille tekst om hvilken behandling du undersøger og hvorfor, samt fakta (middel og dosis) om den udførte behandling - og send fotos og tekst ind til konkurrence@landbrugsmedierne.dk

Konkurrencen er for sprøjtevinduer i dyrkningssæson 2021/22 og fristen for indsendelse er 31. juli 2022.

Læs mere om konkurrencen i faktaboksen. 

Læs om sidste års vinder af "Vis mig dit sprøjtevinduer" her

To hvide flexstokke giver god markering af et sprøjtevindue.

Seges-eksperter giver gode råd til sprøjtevinduer

På landbrugsAvisen.dk/mark vil du løbende kunne læse om de sprøjtevinduer, der er sendt ind il konkurrencen, og faglige eksperter fra Seges Innovation vil kommentere og give gode råd til udvalgte sprøjtevinduer.

Når konkurrencen er afsluttet, vil en bedømmelseskomite bestående af eksperter fra Seges Innovation og Dansk Planteværn udpege de tre bedste sprøjtevinduer, der er indsendt.

Her vægter to kriterier højest: 1) At det/de indsendte billeder fortæller en historie om effekten af den udførte behandling og 2) Begrundelsen for at undersøge den udførte behandling.

Det vil også blive vægtet i bedømmelsen, om der bliver indsendt flere billeder af samme sprøjtevindue igennem sæsonen, så udviklingen kan følges.

For at opfordre til flere IPM-initiativer i landbruget og give inspiration til hvordan konkrete virkemidler kan implementeres på en bedrift, er 1. præmien i konkurrencen et Naturtjek udført af Seges Innovation.

Til 2. og 3. pladsen er præmien et gavekort til Restaurant Flammen.

I år kan du som konsulent indsende på vegne af en landmand. Hvis landmanden vinder, vil konsulenten  også modtage et gavekort til Restaurant Flammen. 

Faktaboks

"Vis mig dit sprøjtevindue" - sådan gør du

  • Tag et eller flere fotos af dit sprøjtevindue i dyrkningssæson 2021/22. Skriv en kort tekst om hvad du undersøger og hvorfor samt fakta om behandlingen i marken (middel og dosis). Vedlæg navn og telefonnummer. Du må gerne få din konsulent til at sende ind på dine vegne.
  •  Send fotos og tekst til denne mail: konkurrence@landbrugsmedierne.dk 
  • Du kan deltage i konkurrencen med sprøjtevinduer for alle slags afgrøder og med behandlinger mod alle slags skadegørere, svampe og ukrudt samt vækstregulering. Du må gerne deltage i konkurrencen med mere end et sprøjtevindue.
  • Konkurrencen løber frem til 31. juli 2022, som er sidste frist for indsendelse af et sprøjtevindue.

 

Præmier

  • De indsendte indlæg med kommentar fra Seges Innovation vil løbende blive publiceret på Mark Online (landbrugsavisen.dk/mark) 
  • 1. præmien er et Naturtjek på din ejendom ud ført af Seges,Innovation værdi 10.000 kr.
  • 2. og 3. præmie er et gavekort til Restaurant Flammen, værdi 800 kr. pr. stk. 

Konkurrencen "Vis mig dit sprøjtevindue" er arrangeret af Seges Innovation og Dansk Planteværn i samarbejde med LandbrugsAvisen, Mark online. 

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.