USA-hvede tager nyt stort hop
Torsdag bød igen på en pæn stigning i hvedeprisen på Chicago-børsen.

Hvedeprisen fortsætter opturen på Chicago-børsen.

Onsdag steg priserne i niveauet 3,5-4 procent, og i går torsdag fortsatte priserne opad med en stigning på godt 4 procent til 115 kr. pr. hkg for maj-termin 2018.

Gårsdagens stigning forklarer Jyske Markets igen med øget efterspørgsel på grund af fondenes tilbagekøb af hvedekontrakter, efter at tørken i den sydlige og vestlige del af det centrale USA er forværret. Ifølge  prognoserne er der ikke udsigt til nedbør de næste par uger, og også anden halvdel af marts skulle give nedbør under normalen.

Med den seneste tids prisstigninger har USAs hvedeeksport ikke kunne drage fordel af, at de russiske frit-ombord priser siden nytår er steget fra 192 til 203 US-dollars pr. ton.

Også sojaskrå blev handlet op i går efter uventet sparsomt nedbør i Argentina samt vejrprognoser, der spår om nul nedbør de næste 10-14 dage, ifølge Jyske Markets.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.