Video: Stor spænding i Hvedekampen – forskel i omkostninger på kun 641 kr.
Planteavlskonsulent Carsten Fabricius gennemgår de seks kombattanters parceller i magasinet Marks konkurrence om at blive Innovationsmester i Hvededyrkning 2017.

Carsten Fabricius er planteavlskonsulent hos LMO. I videoen viser han, hvordan de seks parceller har klaret sig gennem forsommeren på Sejet, hvor han dyster mod fem andre eksperter, som DLG har udfordret til en kamp om at blive Innovationsmester i Hvededyrkning 2017.

I videoen kan man blandt andet se, at Sherif er sundere end Benchmark, og at de 273 kg N pr. hektar til Creator-parcellerne har tynget hveden.

Med en forskel på 641 kroner i omkostninger til at frembringe hveden i konkurrenceparcellerne er intet afgjort i konkurrencen.

Det er nemlig den deltager med den bedste bundlinje efter høst, der kan kalde sig Innovationsmester i Hvededyrkning 2017.

LÆS MERE I MAGASINET MARK

Magasinet Mark følger de seks konkurrencedeltageres dispositioner helt frem til høst, hvor vinderen af konkurrencen kåres.

Video: Hvedekampen – brødhveden får sidste gødning op til 270 kg NMark 14. juni · 10:30

Deltagerne er:
• Troels Toft, Seges
• Finn Olsen, Sønderjysk Landboforening
• Jacob Møller, LandboNord
• Lars Skovgaard Larsen, Vkst
• Anders Green, DLG
• Carsten Fabricius, LMO.

Ud over de månedlige artikler fra konkurrencen i magasinet Mark har de seks deltagere på skift lagt en ugentlig video ud på www.markplus.dk.

Her fortæller de om aktuelle faglige emner i hvedemarker i de områder, de arbejder i som planteavlskonsulenter.

Alt sammen for at højne fagligheden og sætte fokus på hvededyrkningen i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.