»Det her er jo ægte motorsport«

Lille sjællandsk Deutz-team går til opgaven med et smil.

En stor del af LandboUngdoms DM i traktortræk på Brande Pulling arena er hyggen ved at bevæge sig rundt i ryttergården. Her møder vi et lille sydøstsjællandsk team, Hammer Pulling Team, der i princippet består af tre seje, grønne Deutz-trækkere.

»Men i dag er vi her kun med to. Min er i stykker og står derhjemme. Jeg er her bare for at heppe på de to andre«, smiler Mads Boye.

De to andre er henholdsvis Jacob Mørch i Deutz 6006 i Superstandardklasse 0 og Kasper Johansen, Deutz 8006 i Superstandardklasse 1.

»Jeg har nok kørt traktortræk i 10 år, og Kasper har nok gjort det i 16 år. Det er ægte motorsport. Og der er rigtig meget, der foregår hjemme på værkstedet«, siger Mads Boye.

Teamet deltager som regel i alle events på Sjælland og også af og til i Jylland.

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.