Ålö lancerer nyt styresystem til frontlæssere

Styresystemet, der er udviklet af Ålö selv, betyder, at gentagne læsseopgaver kan automatiseres, og der spares tid.

Det er ikke hver dag, man hører om nyt fra svenske Ålö og deres Quicke frontlæssere, men når det sker, er det som oftest væsentligt nyt, som nu hvor producenten lancerer et egenudviklet nyt styresystem til frontlæssere. Quicke Control Systems nye styresystem effektiviserer frontlæsserarbejdet.

”Det er det første styresystem for frontlæssere, som fuldt ud er designet og udviklet af os selv. Når en kunde vælger kombinationen med det elektroniske joystick QE-command og Q-companion får han noget ganske unikt på markedet. Med dette kan gentagne læsseropgaver automatiseres, og der kan sættes individuelle redskabsindstillinger, hvilket effektiviserer arbejdet og sparer tid”, lyder det fra Fredrik Haldammen, produktchef fra Ålö i en pressemeddelelse.
 
QE-command er det nye elektriske joystick som giver kontrol over alle læsserfunktioner. Og når det kombineres med styresystemet Q-companion er det, at man angiveligt opnår smartere og tidsbesparende arbejdsgange.

Det er netop kombinationen af QE-command med Q-companion, som giver automatisering af bevægelser og gentagne opgaver, hvilket sparer tid. Man får også blandt andet ”soft end stop” på løftefunktion og begrænsning af bevægelsesområde for hvert valgt redskab. Der er også en vippe-kontakt til betjening af 3. funktion, smart skovl-rystefunktion og dertil valgbare køretilstande og programmerbare joystick-knapper.

”Systemet er salgsklar nu med levering i begyndelsen af næste år. Overgangen til de nye ventilsystemer vil ske løbende hen over de første måneder af 2021”, siger Peter Nielsen, Ålö Danmark i Skive.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.