300 går efter fagligheden på DM&E Vidensdage

300 medlemmer af Danske Maskinstationer & Entreprenører skal til DM&E Vidensdage 

Ganske som tidligere år har gode kræfter gjort sig umage med at sammensætte et solidt fagligt program, og det vil torsdag og fredag i næste uge tiltrække et netværk af 300 medlemmer indenfor maskinstations-, entreprenør-, kloakmester og skoventreprenørvirksomheder til DM&E Vidensdage.

Temaer som ’landbrugets klimapåvirkning’ og ’samarbejdet mellem landmand og maskinstation’ er blandt de mere end 40 emner, som brancheorganisationen Danske Maskinstationer & Entreprenører har på programmet i løbet af de to kursusdage den 19. og den 20. januar 2022 på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten.

Et af indlæggene handler om, at det er vigtigt, at have afstemt forventningerne i samarbejdet mellem landmand og maskinstation. Derfor har DM&E inviteret landmand Anders Nørgård til konferencen, og han vil fortælle om de forventninger han har til samarbejdet med maskinstationen.

- Anders Nørgård er én af Danmarks førende mælkeproducenter. Og det bliver spændende at høre, hvad han forventer af sin maskinstation nu og i fremtiden. Det bliver bl.a. med fokus på tilgang og krav til maskinstationen, når vi kigger ind i arbejdet med at gøre danske mælkeproducenter klimaneutrale, siger Gerth Petersen Holm fra DM&E.

Et andet emne handler om nitrifikationshæmmere, som er udpeget som et vigtigt virkemiddel til at begrænse landbrugets klimapåvirkning. Derfor må man forvente en stigende interesse for tilsætning af nitrifikationshæmmere til gylle. Men hvilke effekter har tilsætningen udover de klimabegrænsende, og hvilke udbytteeffekter kan man forvente ved at tilsætte nitrifikationshæmmere til gylle der udbringes i de forskelle afgrøder - det kan deltagere blive klogere på, når Martin Nørgaard Hansen, Seges, stiller skarpt på netop det.

Dagene rundes af med DM&E's årsmøde fredag eftermiddag.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.