46.919 besøgende: Agromek overgik sidste gangs popularitet

Arrangørerne er tilfredse med, at besøgstallet er stabiliseret efter fald siden halvfemserne.

Det samlede antal besøgende på sidste uges Agromek var 46.919. Det er dermed cirka 1600 flere besøgende end for to år siden, hvor sidste Agromek blev afholdt, skriver Herning Folkeblad.

"På alle måder indfrier Agromek 2014 vores forventninger. Vi er rigtig glade for, at vi har stabiliseret besøgstallet, så det ligger mellem de 45.000 til 50.000 hver gang," siger Agromeks formand, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, ifølge avisen.

Besøgstallet er dykket siden halvfemserne, men Agromek arbejder til stadighed på at sikre opbakning fra alle sektorerne omkring messen.

De næste to år vil Agromek arbejde på at styrke samarbejdet med udstillerne, siger Sten Andersen, eftersom det i høj grad er dem, der trækker de udenlandske besøgende til. Samtidig vil det give et bedre fagligt indhold.

Agromek er blandt andet i konkurrence med de tyske messer EuroTier og maskinmessen Agri Technica.

"Agromek placerer sig lidt mellem de to messer, fordi vi dækker det hele. Vores mål er faktisk ikke at konkurrere med de to andre på volumen, for det kan vi ikke, men vi kan konkurrere på kvalitet. Gæster, både udenlandske og danske, får en helt anden oplevelse på Agromek, end de gør på de tyske messer," siger formanden til avisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.