Agritechnica udskydes til 2022

På grund af usikkerheden omkring coronasituationen har arrangøren af Agritechnica besluttet at udskyde dette års messe til 2022.

For os der elsker maskiner skulle 2021 både være året, hvor vi skulle sparke dæk i Herning og til Hannover på den helt store tur senere på året.

Men mens Agromek for længst er udsat, så trækker arrangøren af Agritechnica messen nu også i håndrbremsen og udsætter messen fra den planlagte afholdelse i november til 27. februar og frem til 5 marts. 2022. 

Årsagen er helt åbenbar. Corona og usikkerheden omkring udrulningen af coronavaccinationer, både i Tyskland og i andre lande, betyder, at der er for stor usikkerhed omkring afholdelsen af messen og på den baggrund kan man ikke planlægge en messe, lyder det i en pressemeddelelse.

Skridtet sker efter, at aktører som John Deere, SDF Gruppen med Deutz-Fahr og Hardi allerede har meddelt, at de ikke alligevel vil udstille på Agritechnica på grund af situationen.

Det er tyske DLG (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft), der arrangerer Agritechnica, og VDMA Agricultural Machinery Association og Agritechnica’s udstiller advisory board, der har konkluderet, at usikkerheden er for stor.  Agroindustrien står bag beslutningen. 

"Som den førende messe er Agritechnica mødestedet for hele agroindustrien, såvel som den førende internationale handelsplatform. Det essentielle for udstillere, besøgende og forretningsforbindelser for at man kan mødes fysisk igen, er at vacciner og teststrategi er udrullet i Tyskland, Europa og på verdensplan. Vores højeste prioritet er at give udstillere og besøgende sikkerhed i deres planlægning og det kan vi ikke i den nuværende situation. Derfor har DLG taget beslutningen om at udskyde messen i tæt dialog med udstillernes advisory board og VDMA", siger Dr. Reinhard Grandke, CEO, hos  DLG.

"Vi er overbeviste om at når vi når til sensommeren, hvor der er deadline for registrering for udstillere til Agritechnica 2022, vil vi kunne give udstillere og besøgende det nødvendige sikkerhed i forhold til deres planlægning", siger han videre.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.