Bednar vil være med på Strip Till
Terrastrip ZN er Bednars første maskine til at så rækkeafgrøder på 45 og 75 centimeter rækkeafstand efter Strip Till-konceptet.

Landbrugsavisen - Agritechnica

Producenten Bednar, der herhjemme importeres af Maskinhandler Indkøbsringen (MI), viser på Agritechnica virksomhedens første redskab beregnet til Strip Till.

Med en arbejdsdybde på op til 55 centimeter går Terrastrip NZ ind under kategorien som dybdeharve, men reelt set er det også en såmaskine til så rækkeafgrøder så som majs, solsikker, raps og roer med.

Terrastrip har en smal tand og bearbejder således kun jorden lige der, hvor kernerne skal ligge. Den kan fås i udgaver med 45-50 centimeter rækkeafstand eller 75-80 centimeter rækkeafstand.

På Agritechnica står maskinen monteret på en Ferticat gødnings- og såsædsvogn på 3.500 liter.

»En vogn man i princippet kan spænde alle vores redskaber efter«, fortæller David Rycl, kommerciel direktør hos Bednar.

Producenten har også nye, traditionelle såmaskiner med på standen. Omega oo 8000L og oo 9000L er bugserede enheder, der udmærker sig ved at kunne fås med parallelogram-ophængte såskær samt muligheden for en række ekstra profilerede discskær, der bearbejder jorden anderledes end traditionelle discskær.

»Vi har vores otte-meter udgave med her på udstillingen. I løbet af 2018 vil også komme med vores version på ni meter. Begge med en såtank på 4.000 liter«, fortsætter David Rycl.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.