Bemærkelsesværdig handel på Agromek: Del af kendt maskinstation sælges

Staulund Maskinhandel har købt Staby Maskinstation, mens Rønbjerg Maskinstation fortsætter som hidtil.

Den midt- og vestjyske maskinstation Staby-Rønbjerg Maskinstation omstrukturerer nu organisationen, så Staby Maskinstation sælges fra til Staulund Maskinhandel med henblik på et videresalg, mens Rønbjerg Maskinstation fortsætter som hidtil.

At det er en maskinhandler, som er den midlertidige købes, skyldes, at missionen for virksomheden placeret vest for Ulfborg er inden for deres felt, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Handlen omfatter maskiner og reservedele, fortæller Peter Jensen, den ene af de to ejere hos Staulund Maskinhandel.

- Hvad der helt præcist kommer til at ske med maskinerne vides ikke endnu, men én af mulighederne er et samlet salg på Kapow-auktioner, som Staulund Maskinhandel er medejer af, forklarer Peter Jensen.

Parterne oplyser i meddelelsen, at Rønbjerg Maskinstation med Rune Lund og Torben Nørgaard som indehavere, fortsætter uændret og med endnu mere fokus på maskinstationen, som er placeret i Kjeldbjerg, vest for Viborg i det midtjyske.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.