Bogballe med ny teknik: Vil ud i alle markens hjørner

Med en ny terminal sigter Bogballe mod alle, der har taget præcisionsjordbrug til sig.

Med den aktuelle lancering af Bogballes nye terminal, Calibrator Totz, er det ambitionen at nå ud til alle de bedrifter, der udnytter disciplinerne inden for præcisionsjordbrug, ligesom det er ambitionen at nå ud i alle markens hjørner.

Ifølge producenten giver Calibrator Totz med nye reguleringsmetoder hurtigere reaktion og øger præcisionen helt ud i markhjørnerne.

Terminalens software indeholder nemlig nye reguleringsalgoritmer til fuldautomatisk dosering og sektionskontrol.

Fordelene er angiveligt en hurtigere indsåning end hidtil samt optimeret spredning i kiler på foragerarealet i forbindelse med kantspredning.

Er sprederen forsynet med ekstraudstyret Section Control Dynamic, er spredesystemet i stand til at tildele i hjørnerne af marken med fintunet overlapning. Det giver mere ensartede afgrøder helt ud i hjørnerne.

Første så småt klar til levering

Calibrator Totz indeholder et overvågningssystem, der er i stand til at diagnosticere sprederens elektroniske funktioner. Diagnosticeringen foregår løbende, både idet man tænder styreenheden, men også under kørsel. Hvis systemet registrerer eksempelvis en betjeningsfejl, informeres brugeren direkte på displayet, ligesom eventuelle fejlkoder gemmes i terminalens hukommelse.

Den nye terminal er testet i praksis i et ni måneder langt forløb op til lanceringen. De første spredere med Calibrator Totz er ifølge Bogballe produceret og så småt klar til levering.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.