Case IH og stor maskinhandler skilles

J. Mertz stopper som Case IH-forhandler.

Den store maskinhandler Johannes Mertz har i 15 år forhandlet både Case IH og New Holland. Men fremover bliver det uden det ene søster-mærke fra CNH.

Maskinforretningen med hovedsæde i Maribo, meddeler i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag, at man stopper med forhandlingen af Case IH og fremover kun har New Holland i porteføljen.

"Johs. Mertz har de sidste 15 år arbejdet hårdt og godt sammen med Case IH, men nu må vores
veje desværre skilles. Vi er simpelthen ikke enige om strategien for at sælge Case IH fremadrettet",
udtaler direktør Christian Holst ifølge pressemeddelelsen og fortsætter:

"Forretningsplanen skal kunne hænge sammen og det gør den ikke ved at skulle åbne en ny afdeling på Lolland Falster med værksted, reservedelslager og udstilling", siger han.

Mertz stopper dog langtfra med at sælge traktorer. Som en af få maskinforretninger har Mertz hidtil solgt to mærker, og fortsætter som hidtil med New Holland. 

Officielt stopper Mertz som forhandler fra maj næste år, men lover derefter at stå klar med reparationer og service fra afdelingerne i Maribo, Faxe og Ringsted. 

Hidtil har afdelingen i Faxe været "rød", mens der har været delt mellem mærkerne i Ringsted, mens hovedafdelingen i Maribo har været "blå".

Case IH har ikke ønsket at kommentere på udviklingen.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.