Claas har fundet de smalle bælter frem til stortraktor

Axion-serien får to nye bæltebredder i sortimentet, som udvider mulighederne.

I dag kan man få Claas Axion med to bredder bælter på bagakslen. Den ene montering er 73,5 cm, mens den anden er smallere på 63,5 cm.

Claas udvider dog nu mulighederne i traktorserien med efternavnet Terra Trac med en noget smallere montering på knap 46 cm, som er tiltænkt ”problemfri” kørsel i rækkeafgrøder.

Det fremgår en af pressemeddelelse, som Claas har udsendt i forbindelse med en række online pressemøder, som den tyske maskingigant afholder onsdag eftermiddag for tyske og udenlandske medier.


Pressefoto: Claas


I efteråret begyndte Claas også at tilbyde en bredde på 89 cm, som skulle kunne give mindre jordpakning på marker og græs. Selv med de brede bælter holder traktoren sig indenfor tre meters transportbredde, og kan dermed køre på vejen i de fleste europæiske lande.

Løsningen med bælter på bagakslen lancerede Claas til Axion-traktorerne tilbage i 2019. Siden da har de første Axion med bælter også indfundet sig på det danske marked. Ifølge Claas tilbydes traktoren for første gang også flere oversøiske markeder udenfor Europa i år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.