CNH: Sværere at sælge maskiner til landbruget lige nu

CNH’s salg faldt med hele syv procent i tredje kvartal af 2019, viser ny opgørelse.

Producenten af bl.a. New Holland og Case IH melder om forværrede tilstande på de globale maskinmarkeder.

Salget af landbrugsmaskiner faldt med syv procent for maskingiganten i årets tredje kvartal i forhold til samme periode sidste år og endte dermed på 16.450 mio. kr. alene på landbrugssegmentet, mens CNH Industrials samlede salg endte på 42.773 mio. kr. 

I en pressemeddelelse oplyser CNH, at der er generelt nedgang på markederne for landbrugsmaskiner samtidig med, at mikset af solgte maskiner også haf haft negativ indvirkning på omsætningen.

Med andre ord har landmændene generelt købt mindre maskiner og traktorer – ikke mindst på CNH’s store marked i Nordamerika.

På bundlinjen endte driftsresultatet en spids under sidste års niveau med en indtjeningsmargin på 6,2 pct. på landbrugsmaskinerne mod 7,4 pct. året før.

For hele CNH Industrial lå driftsresultatet på knap 2,7 mia. kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.